pod dinia
Lucrările de reabilitare a podețului din Diniaș au fost recepționate

Lucrările la podețul din localitatea timișeană Diniaș, care aparține de comuna Peciu Nou, s-au încheiat

Lucrările de refacere a podețului din Diniaș au durat mai mult decât s-a estimat inițial, spre nemulțumirea localnicilor. În luna martie a fost făcută o primă recepție a lucrării. După aceea au apărut mai multe probleme la rampele podului. Pentru remedierea lor a fost nevoie să fie contractată o altă firmă.

“Recepția inițială a fost finalizată în luna martie a acestui an, însă, din păcate au apărut probleme – tasări, burdușiri – la rampele podului, după această recepție. Am solicitat firmei să repare de urgență toate aceste defecțiuni la rampele podului, având în vedere faptul că lucrarea se afla, în momentul respectiv, în perioada de garanție. Deoarece firma a refuzat, am semnat un contract cu o altă societate, care, din contul de garanție, a finalizat toate remedierile necesare”, a declarat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Valoarea lucrărilor de reparații la rampele podețului de la Diniaș se ridică la aproape 11.300 lei .Suma nu include TVA.

Articolul precedentMedicii și asistenții din Timiș, cei mai buni din țară. Aur la o competiție națională pentru salvatorii bănățeni
Articolul următorO pușcă și cartușe confecționate artizanal descoperite de polițiști