S-a dat alarma vineri după-amiază la Timișoara, după ce un deținut care era încarcerat în regim semi-deschis la Penitenciarul Popa Șapcă a evadat de la un punct de lucru din sudul orașului.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani lucra pe strada Cehov, aflată în zona Calea Șagului, iar lipsa sa a fost observată în timpul unui control de rutină. Imediat s-a dat alarma, iar polițiștii din oraș au început să îl caute.

După numai cinci minute de când s-a anunțat dispariția, omul a fost găsit în apropierea punctului de lucru și a încercat să scape de polițiștii care l-au reperat. Oamenii legii l-au somat, iar deținutul s-a predat, a fost încătușat și dat pe mâna gardienilor penitenciarului.

Omul mai avea de executat doar două luni de detenție din cei 2 ani și 10 luni primiți pentru furtcalificat. Acum ar mai putea rămâne după gratii alți șase ani.

Acesta este al doilea deținut în decurs de numai o lună care dispare de la un punct de lucru din Timișoara. Primul a evadat în 12 iulie și nici până acum nu a fost prins.

Articolul precedentAccident într-o intersecție intens circulată din Timișoara. O femeie a fost rănită
Articolul următorParada costumelor de epocă în deschiderea Festivalului Medieval de la Timișoara