calorifere timisoara colterm
Agentul termic ar putea furnizat de la 1 octombrie

Caloriferele timișorenilor racordați la sistemul centralizat de încălzire ar putea fi calde încă din 1 octombrie

Conform Colterm, în funcție de temperaturile exterioare, caloriferele ar putea fi calde de la 1 octombrie. Începând cu data de 10 septembrie au început probele “la rece” care se desfășoară etapizat. În cazul în care se observă probleme la contoarele de energie termică, oamenii sunt îndemnați să le sesizeze cât mai rapid. Astfel problemele vor putea fi remediate înainte de începerea sezonului furnizării energiei termice. Sesizările se pot face la numerele de telefon 0256.494.133 și 0756.061.468, la orice oră, sau adresa de e-mail [email protected].

 Reprezentanții Primăriei Timișoara au transmis un comunicat referitor la condițiile în care pot fi acordat ajutorul pentru încălzire a locuinței în sistem centralizat.

“Pot beneficia de ajutor de încălzire a locuinței în sistem centralizat, familiile care realizează venituri lunare nete pe membru de familie de până la 786 lei,  respectiv persoanele singure care realizează venituri nete lunare până la 1082 lei  și care nu dețin bunurile cuprinse în lista bunurilor care conduc la excluderea ajutorului pentru încălzirea locuinței, anexată prezentului comunicat și prevăzută în Anexa nr. 4 la normele metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr.50/2001, cu modificările și completările ulterioare.” , se arată în comunicatul Primăriei.

Formularele pentru cereri și declarații pe proprie răspundere se distribuie la cele trei puncte operative Colterm. Acestea, însoțite de actele doveditoare, pot fi depuse în aceleași puncte operative începând cu data de 1 octombrie 2018.

Actele necesare sunt precizate pe siteul Primăriei Timișoara.

Articolul precedentJudețul Timiș, afectat tragic de epidemia de rujeolă, are suficiente doze de vaccin
Articolul următorZiua Pompierilor la Giarmata. Defilarea lor i-a încântat pe localnici