Un șofer din Timis a fost prins băut la volan de polițiștii rutieri, însă aceasta nu a fost singura surpriză descoperită de oamenii legii.

Totul s-a întâmplat la Lugoj, joi, la puțin timp după lăsarea serii. Polițiștii l-au tras pe dreapta pe un șofer în vârstă de 32 de ani pentru un control de rutină. Oamenii legii l-au pus să sufle și în aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au continuat verificările în baza de date și au aflat ca bărbatul nu avea permis de conducere, și mai mult, autoturismul pe care îl conducea era radiat din circulație.

Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere a unui autovehicul care nu era inscris în circulație. Omul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș.

Șoferul din Lugoj nu a fost singurul sancționat în ultimele zile. Polițiștii rutieri au împărțit nu mai puțin de 601 amenzi în ultimele 4 zile, dintre care 210 au fost pentru nerespectarea limitelor de viteză și 82 pentru neutilizarea centurii de siguranță. Alte opt sancțiuni au fost date pietonilor care au traversat prin locuri nepermise.

Oamenii legii au reținut de asemenea și 71 de permise de conducere și au retras și 9 certificate de înmatriculare.

Articolul precedentZiua Armatei Române sărbătorită în Centrul Istoric la Timișoara
Articolul următorFestivalul Vinului dă start distracției în acest weekend, la Timișoara