Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un cetăţean bulgar care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere grecesc fals, pentru autoturismul pe care îl conducea.

“La Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul bulgar Y.H., în vârstă de 29 de ani. Acesta era la volanul unui autoturism marca Ford, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi un permis de conducere care avea însemnele autorităților din Grecia. Poliţiştii de frontieră au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui permis auto original, acesta fiind fals, iar în urma verificărilor s-a stabilit că tânărul nu deţinea dreptul de a conduce.”,  se precizează într-un comunicat al Poliției de Frontieră

Cetățeanul prins de polițiști a usținut că a obținut documentul prezentat la control,  în urma frecventării unui curs de conducere auto în Grecia pe o perioadă de trei luni, plătind suma de 900 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Articolul precedentAmbulanța e doar la o apăsare de buton distanță. Un nou serviciu pentru cazurile extreme creat la Timișoara
Articolul următorGunoiul aruncat pe spațiul public, o problemă a Timișoarei