restrictii reparatii drumuri
restrictii pe mai multe drumuri din judetul timis si din zona

Restricții de circulație vor fi pe DN 68, între între localitățile Coșava și Coșevița, jud. Timiș. Acolo, lucrările de reparații cu mixtură asfaltică vor începe în 12 septembrie.

“Echipele antreprenorului vor executa lucrări numai pe timpul zilei, cât permite lumina naturală. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile de circulaţie instituite și semnalizarea rutieră temporară, să manifeste înțelegere, răbdare și disciplină în trafic, lucrările fiind făcute pentru a îmbunătăți condițiile DN 68A, în cadrul campaniei de pregătire a drumurilor pentru sezonul de iarnă.” , transmit reprezentanții DRDP Timișoara.

Restricții de circulație pe un drum din Arad

Șoferii din Timiș care au drum în județul învecinat trebuie să țină cont că sunt restricții pe DN 7. Astfel, începând de joi, 13 septembrie, vor demara lucrări de reparații pe suprafețe întinse pe DN 7, în comuna Vladimirescu (km 535+000 – km 538+600).

Închiderea unui tronson al autostrăzii A1 se amână

“Circulația pe autostrada, între Șoimuș și Simeria, se va închide abia pe 8 octombrie. Având în vedere faptul că nu au fost finalizate toate procedurile necesare realizării racordului între Șoimuș și Simeria și pentru a nu ține închis inutil un sector de autostradă, conducerea  CNAIR a convenit cu antreprenorul ca instituirea măsurii de închidere efectivă a circulației să fie luată în momentul în care vor începe lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție). “ precizează reprezentanții DRDPT.

Având în vedere situația, s-a luat decizia ca măsura închiderii efective a circulației să fie amânată până pe data de 8 octombrie, moment în care vor începe lucrările propriu-zise pentru racordarea celor două sectoare de drum.

Antreprenorul a dat asigurări că va lua toate măsurile pentru a eficientiza intervenția necesară realizării racordului și estimează că va finaliza lucrările în data de 15 noiembrie 2018.

Articolul precedentSe lucrează în ritm alert la lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva. Când se va putea circula pe acest tronson
Articolul următorPloaie de amenzi pentru cei care au aruncat gunoaie în stradă la Timișoara