Vremea rea se întoarce în Banat și Crișana. Dacă plecați la drum, trebuie să vă asigurați că aveți mașinile echipate corespunzător.

CITESTE SI : Incendiu lângă o sală de evenimente din Timișoara. De la ce a pornit focul?

Încă din cursul acestei zile, în Banat,  vremea va intra într-un proces de răcire accentuat. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii relativ extinse va ninge. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 1 grad, iar cele minime între -10 și -6 grade.

Vineri, 4 Ianuarie 2019, vremea va deveni rece, geroasă în depresiuni noaptea și dimineața. Cerul va fi parțial noros. Pe arii restrânse, mai ales la deal va ninge slab. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 și -1 grad, iar cele minime între -12 și -7 grade.

“Înainte de a pleca la drum asigurați-vă că mașina este echipată pentru iarnă. Circulați cu atenție!” este mesajul celor de la Direcția Regionala de Drumuri și Poduri Timișoara care au acționat încă din 1 ianuarie pe drumuri aflate în zona de competență pentru curățarea părții carosabile și au folosit 107 utilaje și 466 de tone de material antiderapant.

 

Articolul precedentIncendiu lângă o sală de evenimente din Timișoara. De la ce a pornit focul?
Articolul următorPeste 200 de mașini furate, descoperite de polițiștii de frontieră. Video!