Timișoara Saracens s-a impus cu 32-26 în fața Științei Baia Mare în derby-ul etapei a doua din Superliga de rugby.

Bănățenii au început ca din pușcă reeditarea finalei din sezonul trecut. Stewart, Fercu și Zaharia au reușit câte un eseu în debutul întâlnirii cu Știinta Baia Mare, Luke Samoa le-a transormat pe toate, iar după 15 minute tabela arăta un neverosimil 21-0 pentru Timișoara Saracens. A doua jumătate a primei părți a aparținut maramureșenilor, care au reușit să se apropie rapid de campioni. Eseurile semnate de Țala, Aspostol și Alexe, completate de două transformări ale lui Taniela, au făcut ca scorul pauzei să fie 21-19 în favoarea Timișoarei.

Partea a doua nu a fost una la fel de spectaculoasă din punct de vedere al evoluției scorului, însă tot bănățenii au fost la conducere.Timișorenii au început cu o lovitură de pedeapsă a lui Samoa, urmată de eseul lui Pungea. Alexe a redus din diferență cu un eseu, completat de transformarea lui Taniela. Căpitanul Timișoarei, Jody Rose, a stabilit însă scorul final cu un dropgol, iar Timisoara Saracens s-a impus cu 32-26 în fața Științei Baia Mare, ajungând astfel la cea de-a 13-a victorie în Superligă în fața formației din Maramureș.

În runda următoare, Timișoara Saracens va evolua în deplasare, prima a sezonului, pe terenul rugbyștilor de la Steaua București.

Articolul precedentExperimente științifice în aer liber, sute de copii entuziasmați
Articolul următorVictorie mare pentru Ripensia Timișoara. Bănățenii s-au impus în ultimul minut