După ce a scos un singur punct în ultimele patru etape din campionat și a fost eliminată și din Cupa României, Ripensia Timișoara a reușit a doua victorie a sezonului.

Fără Străuț și Ungureanu, Ripensia Timișoara a făcut un meci bun în fața Baloteștiului în etapa a șaptea a Ligii secunde, și a reușit cu mari emoții să ia toate punctele. Prima parte a întâlnirii a fost una echilibrată, cu ocazii și de o parte și de cealaltă, cu un plus pentru formația timisoreană, care a ratat și dintr-o situație de singur cu portarul, prin Dumiter.

Repriza a doua a început mai bine pentru formația timișoreană. În minutul 51 fundașul Apro execută perfect o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri și reușește să deschidp scorul. Roș-galbenii continuă să atace, însă Dumiter și Bădăuță nu reușesc să trimită în poartă. Și cum ocaziile se răzbună, în minutul 75 Predescu primește o minge în careu, șutează pe jos și îl învinge pe Rădulescu. Ripensia rămâne la controlul întâlnirii, iar eforturile timișorenilor sunt răsplătite în ultimul minut de joc. Anghelina centrează de pe partea dreaptă, Dumiter se înalță și trimite în plasa porții oaspeților.

Ripensia obține astfel a doua victorie a sezonului și ajunge la 8 puncte, iar în runda viitoare va evolua pe terenul Pandurilor Târgu Jiu.

sursa foto: ripensia timisoara

Articolul precedentSpectacol în Banat. Timișoara Saracens câștigă clasicul rugby-ului românesc
Articolul următorSculptorul Romulus Ladea prezentat timișorenilor în cadrul unei expoziții de excepție