Finalul de săptămână aduce pentru Timișoara Saracens ultima deplasare a sezonului regular, pe terenul Universității Cluj.

Cu toate că la prima vedere este o misiune ușoară, mai ales că în tur bănățenii s-au impus cu 56-23 pe Dan Păltinișanu. Ca să prindă o semifinală pe teren propriu, formația campioană are nevoie de o victorie cu bonus ofensiv la Cluj, dar și de o înfrângere a Stelei în partida cu CSM București, liderul la zi al Superligii.

Timișorenii încă au probleme de lot, Fercu fiind incomplet refăcut, în timp ce pentru Conache sau Stewart sezonul este deja încheiat. O veste bună pentru Sosene Anesi este revenirea lui Jody Rose.

Este un meci important în care trebuie să facem totul ca la carte. Ne trebuie victoria cu bonus, dar suntem conștienti că trebuie să luptăm pentru ea”, a spus înaintea meciului Sosene Anesi.

Înaintea etapei Timisoara Saracens este pe locul 3 cu 49 de puncte, unul mai mult decat rivala obisnuita, Baia Mare, dar doua mai putin ca Steaua si trei in urma CSM-ului Bucuresti, liderul la zi.

Chiar nu ne gândim ce se întâmplă în celelalte partide. Vrem să fim concentrați doar la jocul nostru. Important e să batem și apoi vedem cu cine și unde vom juca. Ideea este că în semifinale poți pierde și dacă joci acasă, și dacă joci în deplasare, sau poți câștiga oriunde. De accea spun că totul depinde doar de noi. Acum ne gândim doar la meciul cu Clujul, după care va urma semifinala, un meci de totul sau nimic, în care ne dorim foarte mult să ne impunem”, a spus Eugen Căpățână, căpitanul formației bănățene.

Duelul dintre Universitatea Cluj și TImișoara Saracens este program sâmbătă, de la ora 14, și va fi condus la centru de Vlad Iordăchescu, ajutat la cele două tușe de Victor Ioniță și Răzvan Anorocioaiei.

Și celelalte partide ale rundei se vor disputat tot de la ora 14: CSM Olimpia București – Steaua București, Știința Baia Mare – Dinamo București si Tomitanii Constanta – Gloria Buzau.

Articolul precedentCampanie de prevenoire a accidentelor în Piața Operei din Timișoara. Demontrație făcută de forțele de intervenție. Foto
Articolul următorRute schimbate pentru mai multe mijloace de transport din Timișoara în weekend