Polițiștii locali au descoperit, într-o zonă centrală a Timișoarei, doi tineri care aveau asupra loc un plic cu o substanță vegetală verde. Luați la întrebări ei au recunoscut că este vorba despre substanțe interzise.

După ce i-au legitimat pe cei doi, polițiștii au stabilit că unul dintre ei are 22 de ani și este din Petroșani, județul Hunedoara, iar celălalt are 20 de ani și este din Rovinari, județul Gorj.

„În cazul celor doi s-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor și preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.”, au precizat reprezentanțíi Poliției Locale Timișoara.

În primul semestru al acestui an au fost depistați, pe străzile Timișoarei, 17 consumatori de droguri, față de 27 în primul semestru din anul 2018. Deși numărul persoanelor care au fost depistate în această situație a scăzut, Poliția Locală are în atenție acest fenomen, trăgând totodată un semnal de alarmă cu privire la numărul semnificativ de tineri care consumă astfel de substanțe periculoase.

Articolul precedentÎncă o încercare pentru rezolvarea problemei deșeurilor voluminoase
Articolul următorLa Timișoara vor circula tramvaie turcești