După eșecul surprinzător din partida cu Știința Baia Mare, Timișoara Saracens revine în fața propriilor suporteri pentru duelul cu Steaua.

Formația timișoreană încă mai are probleme de lot si abordeaza partida cu ros-albastri fara Pungea, Fercu, Conache si fostul stelist Melinte. În echipa care va înfrunta Steaua, pentru bănățeni vor evolua foștii steliști Lungu și Strătilă, care sunt anunțați titulari.
Timișorenii nu au mai pierdut în fața Stelei pe teren propriu în Superligă din play-off-ul ediției 2013, când în etapa a 6-a, în Ronaț, Steaua se impunea cu 19-18. Punctele de atunci ale bănățenilor erau realizate de unul intre absenții din acest meci, Gabriel Conache. De atunci până în prezent bănățenii s-au impus de 4 ori și au obținut un egal, 15-15 în urmă cu 2 ani.

Este un meci mare pentru noi și o partidă în care trebuie să ne îmbunătățim jocul. Presiunea este pe noi, venim dupa eșecul de la Baia Mare, știm că vom avea parte de o partida grea, dar ne dă încredere faptul ca vom juca acasă, în fața suporterilor și a familiilor noastre”, a spus înaintea meciului Sosene Anesi, antrenorul principal al lui Saracens.

De cealaltă parte, Steaua vine după o rundă de pauză și este pe locul 4 în clasament, cu 11 puncte. Formația din capitală l-a anunțat titular pentru această întâlnire pe Fonovai Tangimana, în timp ce un alt fost timișorean, Marian Drenceanu, nu a fost selectat pentru această întâlnire.

Duelul Timișoara Saracens și Steaua București este programat sâmbătă, de la ora 17, pe stadion Dan Păltinișanu.

Articolul precedentCapăt de drum pentru Ripensia în Cupa României. Bănățenii învinși clar de Sepsi Sfântu Gheorghe
Articolul următorDouă case protejate construite cu bani europeni în Timiș. Planurile autorităților