Un vas de toaletă a fost aruncat în plină stradă de un timișorean certat cu bunul simt. Asemeni lui, o mulțime de personae scot pe străzi tot ce le prisosește prin gospodărie, deșeuri din construcții sau chiar periculoase.

Rampele clandestine de gunoi constituie o mare problemă a Timișoarei. Periodic, compania de salubrizare le desființează, dar acestea se formează din nou. Printre obiectele ciudate care ajung astfel pe domeniul public s-a numărat, în această săptămână, inclusiv un vas de toaletă.

Polițiștii locali au continuat în ultima săptămână verificările pe linia depistării persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public.  Astfel se  formează rampele clandestine de deșeuri.  În ultima săptămână, alte 10 persoane  au abandonat deșeuri în locații precum str. Ioan Slavici, Petru Ispirescu, Constantin Stere, Aurel Ciupe, Piața Traian. SAlte 30 de sancțiuni au fost date  celor surprinși aruncând gunoaie precum resturi alimentare, ambalaje, peturi, chiștoace de țigări etc pe străzi și pe spațiul verde.”, conform unui comunicat al Poliției Locale.  

Polițiștii Locali sunt ajutați de imaginile de pe camerele de supraveghere amplasate în locațiile în care frecvent se formează rampe clandestine de deșeuri. Cei surprinși aruncând deșeuri sunt identificați și se aleg cu sancțiuni.

Atragem din nou atenția că, potrivit HCL 371/2007, sancțiunile pentru persoanele fizice sunt între 500 și 1000 lei. Pentru pentru persoanele juridice sunt între 1000 și 2500 lei.” ,  atenționează polițiștii locali.

Articolul precedentIncendiul din campusul studențesc de la Timișoara provocat de o mână criminală. Un bărbat a fost reținut de polițiști
Articolul următorFără curățenie pe străzile Timișoarei