Premierul Viorica Dăncilă a fost așteptată, la Giarmata, în județul Timiș, de un grup de protestatari. Aceștia au fost opriți  de forțele de ordine la aproape 200 de metri de intrarea în Primărie.

În timp ce protestatarii scandau, suflau în fluiere și vvuzele, în fața primăriei în difuzoare muzica era dată la maxim, astfel încât să acopere huidiuelile acestora.

Coloana de masini în care se afla prim ministrul a fost adusă pe cealaltă parte a străzii față de locul protestului, așa încât Dăncilă a scăpat, de această dată, de întâlnirea cu cei care o contestă. După o îmbulzeală de zile mari  în ușa primăriei, din cauza celor care doreau să o vadă cât mai de aproape sau să intre în clădire, premierul a ratat momentul primirii cu pâine și cu sare pregătit de gazde.

Spre deosebire de premier, membrii de vaza ai PSD Timiș au fost nevoiți să treacă printre protestatari, încasând din plin reproșurile acestora. Nu s-au înregistrat incidente, exceptând momentul în care senatorul PSD Eugen Dogariu a fost abordat de de un bărbat care i-a adresat injurii. Au intervenit însă jandarmii, așa încât momentul a trecut aproape neobservat.

Articolul precedentDefilare militară, spectacole de dans, atelier de caricatură și concerte de Ziua Europei, la Timișoara. Foto
Articolul următorA fost un summit în care nu se iau decizii. Declarații Viorica Dăncilă. VIDEO