Primăria Timișoara a luat decizia de a interzice, pe spațiul public, manifestările care implică manele, dedicații și grătare încinse. Cei care nu repectă dispoziția se pot alege cu amenzi usturătoare.

Conform unei note interne transmise de primarul Nicolae Robu angajaților din subordine, se interzice folosirea pe domeniul public a grătarelor, instalațiilor pentru pregătirea cărnii la proțap, sau alte ustensile culinare care generează fum și mirosuri pregnante de mancare.

Totodată interpretarea manelelor și difuzarea acestora este interzisă în aer liber, pe teritoriul orașului.

Conform unor surse din cadrul primăriei, deciziile au fost luate pentru a limita disconfortul creat de anumite festivaluri în cadrul cărora se gătește în aer liber fără a se lua măsuri de limitare a poluării olfactive, și unde manelele sunt difuzate la intenstate maximă.

Primarul Nicolae Robu a inițiat un sondaj pe pagina lui de Facebook, pentru a afla care este părerea timișorenilor despre noile reglementări.

Articolul precedentArad:  AUDIO Circa 1.000 de pastile ecstasy, cannabis și peste 18.000 lei, descoperiți în mașina unui șofer drogat din Arad
Articolul următorMașină lovită de tren, lângă Timișoara