Vineri, 19 august, la ora 17.02, polițiștii Secției 7 Suciu de Sus au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat de 29 de ani din Lăpuș, cu privire la faptul că, în jurul orei 16.45, în timp ce conducea o căruță pe drumul comunal Lăpuș-Groșii Țibleșului, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Din discuțiile purtate cu apelantul la fața locului, a reieșit faptul că, un autoturism ar fi acroșat căruța, care circula înspre Groșii Țibleșului, rezultând pagube materiale.

La volanul autoturismului se afla un bărbat de 52 de ani din județul Timiș, l-a agresat fizic pe bărbatul de 29 de ani, lovindu-l cu palma peste față.

Conducătorul auto a fost identificat în apropierea locului producerii evenimentului, respectiv în curtea imobilului ce aparține apelantului. În urma solicitării de a fi testat alcoolscopic, bărbatul de 52 de ani a refuzat. Bărbatul a refuzat și să îi fie recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, încercând să se sustragă și să fugă.

Polițiștii l-au imobilizat, încătușat și transportat la Spitalul Orășenesc din Târgu Lăpuș, unde a refuzat să se supună recoltării de probe biologice de sânge.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pe numele bărbatului de 52 de ani pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Sursa: Realitatea de Maramures

Articolul precedentO femeie a murit în urma unui accident rutier produs pe DN 6
Articolul următorStadionul de Rugby din Ronaț – licitație pentru modernizare și extindere