Polițiștii locali aflați în patrulare în Piața Victoriei  au observat trei persoane care se deplasau dinspre Piața Huniade, făcând scandal,  strigăte și larmă, două dintre acestea consumând și băuturi alcoolice pe domeniul public.

În momentul în care polițiștii locali s-au apropiat de cei trei tineri pentru a-i identifica, aceștia au devenit recalcitranți, trecând la amenințări. Unul dintre ei a rămas pe loc în vederea identificării, fiind sancționat cu 2000 de lei conform Legii 61/1991 pentru consumul de alcool pe domeniul public și tulburarea liniștii publice.

Alți doi au fugit, îndreptându-se spre strada Alba Iulia. Un echipaj care se afla în zonă a intervenit pentru a-i opri, timp în care unul dintre tineri a aruncat cu o sticlă de bere spre polițistul local aflat în apropierea sa, acesta ferindu-se în ultima clipă. Tânărul a continuat să fie agresiv și după ce a fost reținut, încercând să lovească polițistul local.

Cei doi bărbați de 24 de ani, din Jimbolia, și de 22 de ani, din Caransebeș, au fost reținuți și predați de echipajul de intervenție sosit la fața locului polițiștilor de la la Secția 1 Poliție, pe numele lor fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. 

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentHala de lactate din Piața Badea Cârțan a fost închisă de OPC
Articolul următorAverea lui Iliescu: pensie de aproape 10.000 lei – Cât de bogat este fostul președinte, ajuns la 92 de ani