Sute de oameni s-au adunat să vadă o reprezentație aparte, cu actori acrobați, iluzii optice și jocuri de lumini.

Spectacolul s-a desfășurat în Piața Victoriei din Timișoara. Acesta face parte dintr-o o serie de 6 show-uri spectaculoase în aer liber organizate pe platoul din fața teatrului

Actori – zburători suspendați de brațul unei macarale uriașe, la zeci de metri deasupra Pieței Victoriei, actori – acrobați dansând vertical pe ziduri rotitoare, sau iluminând platoul din fața Teatrului Național cu ample efecte pirotehnice și iluzii optice. Totul, într-o poveste aparte, în primul spectacol din cadrul FEST Outodoor eveniment organizat de Teatrul Național din Timișoara, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al Municipiului Timișoara.

În prima zi a festivalului, timișorenii au avut ocazia să urmărească spectacolul Station al cunoscutei companii spaniole de balet aerian Voalá. Roberto Strada, directorul și coregraful companiei, a devenit  celebru ca fiind creatorul a numeroase show-uri aeriene organizate de Capitalele Europene ale Culturii, începând cu 1992.

Festivalul continuă, la Timișoara, până în 18 iunie. Accesul spectatorilor la reprezentațiile din centrul orașului este liber.