Sute de oameni s-au adunat să vadă o reprezentație aparte, cu actori acrobați, iluzii optice și jocuri de lumini.

Spectacolul s-a desfășurat în Piața Victoriei din Timișoara. Acesta face parte dintr-o o serie de 6 show-uri spectaculoase în aer liber organizate pe platoul din fața teatrului

Actori – zburători suspendați de brațul unei macarale uriașe, la zeci de metri deasupra Pieței Victoriei, actori – acrobați dansând vertical pe ziduri rotitoare, sau iluminând platoul din fața Teatrului Național cu ample efecte pirotehnice și iluzii optice. Totul, într-o poveste aparte, în primul spectacol din cadrul FEST Outodoor eveniment organizat de Teatrul Național din Timișoara, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al Municipiului Timișoara.

În prima zi a festivalului, timișorenii au avut ocazia să urmărească spectacolul Station al cunoscutei companii spaniole de balet aerian Voalá. Roberto Strada, directorul și coregraful companiei, a devenit  celebru ca fiind creatorul a numeroase show-uri aeriene organizate de Capitalele Europene ale Culturii, începând cu 1992.

Festivalul continuă, la Timișoara, până în 18 iunie. Accesul spectatorilor la reprezentațiile din centrul orașului este liber.

Articolul precedentMinistru în vizită pe șantierul autostrăzii Lugoj-Deva
Articolul următorConstrucție ilegală demolată după patru ani de Primarie, la Timisoara