Supărați că nu au fost invitați la o petrecere de botez, membrii unui clan din Lugoj au pus la cale un plan de razbunare. Unul dintre ei a intrat cu o mașină de lux în poarta celor care consideră că i-au jignit.

Polițiștii au fost chemați să intervină după ce două familii de romi s-au luat la bătaie. O femeie a intrat cu mașina în poarta unei case, iar la final cinci persoane au fost duse la audieri.

Pe lângă faptul că au distrus poarta şi cam tot ce le-a ieșit în cale, se pare că membrii clanului neinvitat au aruncat inclusiv cu bucăţi de beton care ar fi putut să îi rănească pe cei care au venit la evenimet.

„Polițiștii din Lugoj au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Mărășești, din municipiul Lugoj, a avut loc o altercație între membrii a două familii, ulterior, o persoană a intrat frontal cu un autovehicul în poarta de acces a unui imobil.

De asemenea, la scurt timp, mai multe persoane ar fi aruncat cu pietre către un alt autovehicul, care se deplasa pe stradă și aparține uneia dintre familii.

5 persoane au fost conduse la sediul poliției din Lugoj, pentru audieri, polițiștii efectuând cercetări în două dosare penale întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Cercetările sunt în desfășurare pentru a se stabili toate împrejurările comiterii faptelor și dispunerea măsurilor legale care se impun”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

sursa foto> stiridetimisoara.ro

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentUn turc şi-a rănit cu un briceag doi conaţionali, într-o parcare de TIR-uri de lângă Timişoara
Articolul următorProtest în stradă al studenților din Timișoara. Ce îi nemulțumește pe tineri