Momente emoționante la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș, după ce familia a cărei pisicuță a rămas blocată în blocul morții, după evacuarea acestuia, a venit să o recupereze. 

“Iubita mea, imediat mergem acasă!” Acestea au fost cuvintele Mirunei, mezina familiei care a venit să-și recupereze pisica salvată de pompieri săptămâna trecută din blocul de pe strada Miorița, nr. 8.

După ce a fost salvată și îngrijită de către pompierii timișeni, pisica Roberta s-a întors astăzi în sânul familiei.

Chiar dacă a fost răsfățată și iubită de către pompieri, Roberta și-a recunoscut imediat stăpânii și s-a bucurat enorm de prezența lor.

Însă cea mai încântată a fost Miruna, mezina familiei, care din momentul în care a luat-o în brațe nu a mai dorit să se dezlipească de ea și nu a contenit să ne mulțumească pentru că i-am salvat cea mai bună prietenă.

“Bucuria și încântarea lor este răsplata noastră cea mai mare! Din astfel de momente ne luăm noi energia necesară la intervenții”, spun reprezentanții ISU Timiș.

Blocul în care locuiesc stăpânii Robertei a fost evacuat după ce doi copii și o femeie au murit. În bloc s-a făcut, cu câteva zile înainte de tragedie, o dezinsecție.

Articolul precedentAșezământ social realizat de Mitropolia Banatului
Articolul următorProbleme pe aeroportul din Timișoara, după ce o companie aeriană a vândut prea multe bilete