Accidente cu victime la Timișoara în două zone diferite ale orașului și la distanță de aproape o oră între ele.

Primul accident a avut loc într-o intersecție din oraș. Un șofer care venea de pe strada Rusu Șirianu a vrut să traverseze bulevardul Constantin Brâncoveanu, însă nu s-a asigurat corespunzător și s-a izbit de o altă mașină care circula regulamentar. În urma impactului, șoferul.

Un bărbat în vârstă de 27 de ani circula pe strada Rusu Șirianu, iar la intersecția cu strada Constantin Brâncoveanu nu a respectat semnificația indicatorului STOP intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă 30 de ani, ce circula regulamentar pe strada Brâncoveanu dinspre strada 16 decemnbrie. În urma impactului au rezultat două victime, respectiv bărbatul în vârstă de 30 de ani și pasagera din dreapta față. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Al doilea accident a avut loc ma marginea Timișoarei, pe strada Ovidiu Cotruș. Un bărbat în vârstă de 47 de ani care venea dinspre Fabrica de Zahăr către Calea Șagului a pierdut controlul mașinii și s-a izbit puternic de un copac. În urma accidentului, atât șoferul, cât și un pasager în vârstă de 60 de ani au fost răniți și transportați la spital.

În ambele cazuri, șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro, info trafic jud. Timiș

Articolul precedentMijloace de transport în comun vor circula deviat în următoarele zile la Timișoara. O linie de tramvai va fi suspendată
Articolul următorNoapte aglomerată la frontierele din vestul țării. Migranți prinși la granițe în Timiș